دسر شکلاتی فندقی
مواد لازم جهت تهیه دسر شکلاتی فندقی
1/4 پیمانه خامه صبحانه | 2 پیمانه شیر |
1 ق غ پودر ژلاتین | 12 ق غ شکر |
نصف پ فندق خردشده | 1/8 چ خ وانیل |
2 ق غ شکلات تخته ای تلخ | خامه برای تزئین |
برای تهیه دسر شکلاتی فندقی خوشمزه ابتدا یک پیمانه شیر را داخل کاسه ای بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید. آنرا روی حرارت بخار آب قرار دهید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
داخل قابلمه ای خامه را بریزید باقی مانده شیر را کمک کم به خانه اضافه و مخلوط کنید وپس از اینکه یکدست شد شکر را اضافه کنید قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر حل شود. بعد اینکه مخلوط شیر و خانه داغ شد از روی حرارت بردارید (به نقطه جوش نرسه) و شکلات تخته ای رنده شده اسانس وانیل فندق و مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا همه مواد یک دست شوند. دز ظرف دلخواه بریزید.
در یخچال یه مدت 5 تا 6 ساعت تا ببنده بعد با پودر کاکائو خامه یا اسمارتیز تزیین می کنیم.
برای خوشمزه شدن دسر می توانید از تکه های موز هم استفاده کنید.