چای ماچا
ماچا نوشیدنی اصیل و پرطرفدار ژاپنی است نوعی پودر به دست آمده از برگهای چای سبز است که به صورت مخصوص رشد یافته که علاوه بر خواص چربیسوزی، بو و رنگ بسیار خوبی دارد.
تفاوت ماچا با چای سبز در نحوه کشت و بهرهبرداری آن است. در واقع ماچا از برگ تازه چایی به دست میآید و خواص آن چندین برابر چای سبز است. نرسیدن مقدار کافی نور به برگهای ماچا باعث تولید مقادیر بالای کلروفیل در آن شده که طعم شیرین و عطر ملایمی به ماچا میبخشد.
هر فنجان چای ماچا کافئین بسیار بالایی دارد البته مقدار کافئین آن از قهوه کمتر است.
طرز تهیه یک فنجان چای ماچا:
آب جوش یک فنجان
چای ماچا 1 ق غذاخوری
1 قاشق چای ماچا را با دو قاشق آب جوش با همزن دستی مخصوص که از چوب بامبو ساخته شده، مخلوط کنید.
نکتهای که باید رعایت شود دمای آب است که بیشتر از 80 درجه سانتیگراد نباید باشد.
بعد از اینکه پودر با آب جوش مخلوط شد بقیه آب را بریزید و به صورت زیکزاکی مخلوط کنید تا خوب مخلوط و کف روی فنجان ایجاد شود.
به جای آب پودر ماچا را میتوان در شیر حل کرد.
مطمئنا طعم این نوشیدنی همراه با زنجبیل تازه قابل مقایسه نخواهد بود، روزهای سرد زمستانی با لذت نوشیدن چای ماچا زنجبیلی، دلچسب و دلنشین خواهد بود.